Onze kinderfeestjes zijn een belevenis!

De kinderen krijgen ski-of snowboardles les van een professionele skileraar. In kleine groepjes staan ze op onze extra grote rollende piste. De supergave digitale slalom met kerstboompjes en sneeuwpoppen is voor iedereen leuk en is zo in te stellen dat ook de beginners het kunnen.

Kinderfeestje ski of snowboard:

Prijs: €152,- per groep tot 8 kinderen. (Extra kinderen €8,- per kind)
Duur: Anderhalf uur waarvan 1 uur skiën of boarden (keuze aangeven!)
Leeftijd: Vanaf 6 jaar (tot 14 jaar)
Aantal:  Maximaal 12 kinderen

Uitbreidingspakket 1: petitfourtje en ongelimiteerd ranja voor € 3,50 per kind.

Uitbreidingspakket 2: petitfourtje, ongelimiteerd ranja en patat met met saus en een snack (frikandel, kroket of kaassoufle) voor €9,75 per kind.

Voor meer mogelijkheden en maatwerk bel: 06-31002633

Ook voor personeelsfeesten en groepsfeesten superleuk!

Door de traploos in te stellen snelheid en hellinghoek, het ABS remsysteem en de electronische afstandsvakken kan iedereen het veilig proberen. Leuk om te doen en leuk om naar te kijken!

Ook als je niet wil skiën is het erg leuk om aan de bar de actie te volgen. Je kunt er uren naar blijven kijken hoe je vrienden, familie of collega’s zich staan uit te sloven… 🙂

De gezellige bar met direct zicht op de extra ruime piste heeft voldoende ruimte en zitplaatsen voor ruim 20 mensen en catering op maat is voorhanden. Combineer dit met onze nieuwe superslalom en je feest kan niet meer stuk!

Onze feesten zijn altijd maatwerk en daardoor goed afgestemd op jouw wensen dus schroom niet om even te bellen voor meer info: 06-31002633

Heb je een vraag over Kinderfeestje of groepsfeest (ook in de zomer!)?
Laat een bericht achter!