Ruim 90 vierkante meter high tech oppervlak voor jouw ski-en snowboardplezier!

Ruimte: Je voelt je fijner als je genoeg ruimte om je heen hebt. Daarom is onze indoor skipiste extra breed en extra lang. In de Alpen ski je toch ook liever niet op een smal bergpad?

Veiligheid: De modernste veiligheidsmaatregelen zorgen voor optimale veiligheid op onze piste. Zo is de piste o.a. voorzien van elektronische remdosering voor geleidelijk stoppen in normale situaties, noodstop met bediening via de afstandbediening en het touchscreen van de leraar, noodstopkoord rondom de piste, electronische detectie met noodstop voor als je te hoog op de baan komt, doordachte afscherming van draaiende delen, beschermingskussens op voor-en achterrailing etc. Maar natuurlijk zorgen we vooral door de aanpassing van de hellinghoek en de baansnelheid aan jouw niveau, dat je gewoon blijft staan.

Uitdaging: Als je skills weer een stukje verder zijn kan de piste traploos steiler en sneller worden gezet waardoor je je altijd blijft ontwikkelen en het leuk en uitdagend blijft hoe goed je ook bent.

Superslalom: Onze innovatieve slalomsimulator projecteerd vier verschillende soorten slaloms met ieder 20 levels op de piste. Kleine slalom, medium slalom, grote slalom en random slalom. En voor de kids de keus uit kesrtbomen of sneeuwpoppen om omheen te skiën! De projectie van vakken op de baan zorgt ervoor dat je altijd weet waar je staat op de baan en altijd veilige afstand van de ander kunt houden. Op een veilige manier voor iedereen een uitdaging op maat dus!

Concentratie: Door de extra grote doorkijkspiegel kan je goed zien wat je aan het doen bent zonder dat de mensen, die vanaf de bar goed zicht op de baan hebben, je kunnen afleiden. De verlichting boven de baan heeft de optimale kleur voor je concentratie.

Heb je een vraag over Onze skipiste met Superslalom?
Laat een bericht achter!